+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як орендувати авто в Жулянах

Якщо ви хочете орендувати авто в аеропорту Києва «Жуляни», то звернулися за адресою. Компанія Автооренда видасть вам авто у цьому аеропорту за першою вашою вимогою.

Ціни на прокат авто в аеропорту «Жуляни»

Цінова політика на прокат авто в аеропорту «Жуляни» така ж, як і для міста Київ. Тобто, ви можете орендувати авто від $13 на добу. Більш детально з цінами на прокат авто можна ознайомитися за посиланням https://autoprokat.net.ua/ua/kiev.html . За видачу авто в аеропорту необхідно буде сплатити $25. Компанія Автооренда видає та приймає машини цілодобово, без вихідних, 24/7. Проте, за видачу / прийом авто у неробочий час необхідно буде сплатити не більш ніж $20.

Мінімальний пакет документів


Для того, щоб орендувати авто, від вас потрібний лише мінімальний пакет документів:

  • Паспорт
  • Водійське посвідчення з категорією В

Ми не беремо документи у заставу (в якості застави нас цікавлять лише гроші). Вони нам необхідні тільки для того, щоб переконатися, що ви можете керувати машиною, яку орендуєте в нас.

Ціни на прокат авто в аеропорту «Жуляни»
Мінімальний пакет документів

Застава

Застава за автомобіль залишається у готівковій формі, або за допомогою блокування коштів на вашій картці в національній валюті України – гривні. Якщо ви залишили заставу у готівковій формі, то ми повернемо її вам одразу ж, як тільки ви повернете автомобіль. Якщо ж кошти були заблоковані на вашій банківській картці, то вони будуть розблоковані згідно умовам роботи банку.

Застава

Тарифи

Компанія Автооренда пропонує орендувати авто на умовах одного з трьох тарифних планів:

  • Економ – мінімальна ціна на прокат авто, проте сума застави висока
  • Стандарт – середня ціна на оренду авто та невелика сума застави за нього
  • Усе включено – згідно з назвою, у даний тарифний план «включено все» - оренда авто без застави, безлімітний пробіг на ваші поїздки, оренда та повернення авто в неробочий час без доплат, мийка автомобіля. Проте, ціна на оренду авто дещо вища на відміну від економ та стандарт пакетів.

Залишилося лише обрати автомобіль (що можна зробити за посиланням https://autoprokat.net.ua/ua/kiev.html ).

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure