+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як заощадити на оренді автомобіля: поради та лайфхаки

Оренда автомобіля в Україні - зручна послуга, що дає змогу вирішувати завдання, пов'язані з подорожами, діловими поїздками або тимчасовою відсутністю власного транспорту. Однак, ціни на прокат авто, особливо люксових і представницьких машин, можуть бути відчутними. Як же заощадити на оренді авто, не жертвуючи комфортом і безпекою?

У цій статті ми зібрали корисну інформацію від наших численних клієнтів.

Рекомендації від наших клієнтів

Вибір класу авто

Відмовтеся від надмірностей: Замість оренди віп автомобілів або представницьких (машини класу люкс), розгляньте більш доступні варіанти, наприклад, седан середнього класу.

Беремо хетчбек. За однакової місткості хетчбеки можуть обійтися трохи дешевше за седан.

Якщо вам потрібна машина тільки для пересування, виберіть бюджетний варіант (машина економ класу).

Обирайте менш популярні моделі

Якщо немає необхідності в оренді спортивного автомобіля відомого бренду або маслкара, то краще вибрати машину менш популярної марки, і непомітного кольору. Такий прокат виходить, як правило, дешевше.

Об'єм двигуна

При бажанні заощадити, можна підібрати автомобіль з невеликим об'ємом двигуна, і меншою витратою пального, що дасть вам змогу не сильно витрачатися на бензин.

Раннє бронювання

Якщо ви заздалегідь запланували оренду машини, то краще бронюйте автомобіль за кілька тижнів або місяців до поїздки, тому що раннє бронювання часто дає змогу заощадити і отримати знижку.

Тривала оренда

Як то кажуть: оптом дешевше. Що довший термін оренди, то нижча добова вартість.

При оренді на тривалий час, часто пропонується необмежений пробіг. На нашому сайті необмежений пробіг і відсутність застави є в тарифі "Все включено".

Порівняння пропозицій

Використовуйте сайти-агрегатори, де можна порівняти пропозиції різних компаній. Часто вони роблять спецпропозиції для клієнтів, а також проводять різні акції та знижки.

Відмова від додаткових послуг

Багато прокатних компаній пропонують придбати додаткові послуги з оренди обладнання: це можуть бути GPS-навігатори, дитячі крісла або ще щось. Від таких пропозицій можна відмовитися, якщо необхідно вносити додаткову плату, або є можливість скористатися власними речами. Наприклад навігатор можна легко замінити смартфоном.

Уважно читайте умови

  • Переконайтеся, що у вартість оренди включено страховку.

  • Зверніть увагу на обмеження щодо пробігу.

  • Обговоріть розмір застави, та умови її неповернення.

  • Вивчіть, чи є штрафні санкції в разі скасування бронювання, і випадки їх застосування.

  • Дізнайтеся, чи є додаткова плата за подачу авто в неробочий час, або вихідні дні.

Уникайте пікового сезону

У піковий сезон (літні місяці, період відпусток і свята) ціни на оренду зазвичай вищі, тому, якщо можливо, плануйте поїздку на менш популярний час.

Оплата онлайн

Деякі компанії пропонують знижки за онлайн-оплату, і так само вона дає змогу заощадити час під час отримання автомобіля.

Відмова від тюнінгу

Дорогі тюнінговані автомобілі напрокат можуть обійтися в кругленьку суму. Намагайтеся вибирати стандартні моделі, які не проходили через тюнінг-ательє.

4 лайфхаки

  1. Не соромтеся ввічливо просити знижку, особливо при тривалій оренді.

  2. Беріть участь у бонусних програмах компаній, щоб отримати знижки або додаткові послуги.

  3. Якщо у друзів є компанія з оренди авто, дізнайтеся про можливість отримати знижку.

  4. Шукайте промокоди на знижку на сайтах компаній та агрегаторів.

Пам'ятайте: економія коштів на оренді авто не означає відмову від комфорту та безпеки. Використовуйте наші поради та лайфхаки, щоб обрати автомобіль, який відповідає вашим потребам і бюджету.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure