+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як іноземцю взяти автомобіль напрокат в Україні

Оренда авто у Львові

Яку машину обрати? На це питання не так легко відповісти: усе залежить від того, яке конкретно місто вас цікавить. Якщо ви обрали центральне місто Західної України – Львів, тоді вам підійде виключно компактний автомобіль. Щоб взяти авто напрокат у Львові необов’язково у цю ж хвилину кидатися та шукати двомісний Smart. Звичайна компактна машина підійде для вузьких вулиць Львову. Її довжина не повинна перевищувати довжину середньостатистичного автомобіля Ravon R2, Renault Logan, Hyundai I10/30 – одні з авто, з якими поїздка по Львову буде комфортною.

автомобіль на фоні дерев

Прокат авто у Києві

У Київ, наприклад, приїжджають частіше за все у відрядження, для бізнес зустрічей. Тому, щоб взяти автомобіль в оренду у Києві потрібно обрати авто відповідної категорії – автомобіль бізнес класу підійде до подібного роду поїздок, приїхавши на цьому авто ви справите враження надійного бізнес партнеру. Тоді ваші авто – це: Hyundai Sonata, Volkswagen Passat, Toyota Camry і подібні у цьому класі.

тойота у гірській місцевості

Позашляховик для позаміських поїздок

Якщо ви збираєтесь більшу частину часу провести у області, пересуваючись від одного міста до іншого: тут вам знадобиться авто з високим кліренсом – краще за все буде обрати позашляховик. Він подолає дороги будь-якої якості, які ви не зустрінете у місті.

тиснути руки на тлі автомобіля

Іноземні клієнти

За останні роки в Україні більша частина іноземців почала орендувати машини. Як правило, вони приїжджають сюди вирішити робочі питання. Так, Турція, у питанні відвідування її громадянами України, знаходиться на першому місті. Далі, в Україні можна побачити велику кількість іноземців приїхавших з Китаю та Туркменістану в учбових цілях.

Як правило, іноземні туристи, приїжджаючи до України, беруть авто напрокат у великих містах:

Львів – ознайомитися з Західною Україною, її культурою, архітектурою та історією;

Одеса – особливо влітку, щоб відпочити на березі Чорного моря;

Дніпро – для поїздок по області, до інших міст у особистих справах;

Київ – для вирішення робочих моментів.

Рекомендації для туристів

дорога поганої якості

Якість доріг

На даний момент, в Україні активно ремонтують дороги. Однак, важливо взяти до уваги той факт, що ця активність з’явилася відповідно недавно – багато ділянок на дорозі залишають бажати кращого. Тому, можливо найкращою рекомендацією буде орендувати позашляховик для подорожування по Україні.

затори на дорогах Києва

Не втрачати час у заторах

У будні зранку та увечері великі місця скуті заторами. Тому, виїжджайте завчасно, що не потрапити у затор, коли люди поспішають на роботу / додому. Або ж розплануйте свій час так, щоб не бути у дорозі у час-пік.

пункти контракту

Вибір додаткових послуг

Необов’язково їхати до офісу прокатної компанії для того, щоб орендувати автомобіль. Зекономте свій час, замовивши подачу / забір машини в аеропорту, на вокзалі, у межах міста. За додаткову суму вам доставлять машину туди, куди ви захочете і візьмуть назад.

Ніхто насильно не тримає вас у місці видачі автомобіля. Вам відкрита вся території країни для поїздок (окрім оговорених завчасно областей). Та для повернення автомобіля необов’язково повертатися туди, звідки ви її взяли: достатньо замовити доп послугу повернення авто в іншому місті – за це потрібно буде сплатити додаткову суму грошей, але це зекономить ваш особистий час, який можна витратити на більш корисні речі.

Така ж сама ситуація складається й з часом отримання / повернення авто. Не потрібно чекати, наприклад, дев’яти годин ранку понеділка, щоб орендувати та здати автомобіль. Сервіс доступний 24/7, просто узгодьте завчасно з менеджером час та день, коли саме вам буде зручно отримати / повернути авто.

Про умови для оренди авто в Україні можна прочитати тут. А підказка з вибору місця та авто вже зроблена вище. Вибір за вами.

Якщо завітаєте до Києва, і закортить смачно поїсти, про українську кухню та цікаві ресторани дізнаєтесь у нашій статті : «ТОП-5 ресторанів столиці».

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure