+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Популярні місця Одеси

Одеса відома у першу чергу завдяки своєму курорту. Але це зовсім не означає, що сюди приїжджають тільки для того, щоб позасмагати на пляжі та поплавати у Чорному морі. У місті є маса інших пам’ятних місць, які обов’язково зацікавлять вас.

Потьомкінські сходи

З них відкривається прекрасний живописний вид на порт Одеси. Це символ та візитна картка Одеси. Сходи були збудовані у кінці 19-го сторіччя та включають в себе цілих 192 ступенів. На їх вершині розташований пам’ятник князю де Ришельє – людині, що заснувала Одесу.

Театр опери та балету

Театр опери та балету в Одесі – це один з найкрасивіших театрів не тільки на території України, но і у всій Європі. Його збудували у 1887 році у стилі бароко. Будівля цінують не тільки за її архітектурний стиль – тут також прекрасна акустика.

Катакомби

Катакомби в Одесі були створені під час заснування міста. Під час Другої Світової війни вони слугували сховищем для партизанів. А зараз частина катакомб (достатньо маленька їх частина) відкрита для екскурсій. Вам покажуть місця, оповиті таємницями та легендами. Будуть цікаві для усіх, хто віддає перевагу екстремальному виду відпочинку.

Одесский театр оперы и балета
Одесские катакомбы

Дерибасівська вулиця

Головна вулиця міста. Примітний той факт, що ніхто з місцевих ніколи не покаже вам, де вона знаходиться. Спробуйте та спитайте їх, вони покажуть обома руками у різних напрямках. Серце міста – де можна прогулятися та заглянути у кафе, магазинчики, сувенірні крамниці, що розташовані на даній вулиці.

Дельфінарій «Немо»

Ви можете не тільки подивитися на виставу з дельфінами, але й поплавати з ними, за окрему плату. Ці зворушливі створіння сподобаються не тільки дітям, але й дорослим. Відкритий для відвідування кожен день.

Дерибасовская улица
Дельфинарий «Немо»

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure