+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення


Затори у Києві – велика проблема для водіїв

Де і коли Київ сковують затори

Кожний день дороги столиці України – Київ сковують затори. Найбільше скупчення машин можна чекати у таких частинах міста, як:

- Південний міст – через ремонтні роботи, а саме заміни деформаційного шва, рух паралізований у сторону лівого берегу;

- Розв’язка на московській площі – через постійні реконструкції доріг та дорожніх конструкцій частіше за все страждають частини доріг в області цієї площі.

У напрямку правого берегу, затори є на Дарницькому мосту, Північному мосту – усі мости без винятку, да й центр міста – машини тут застрягли у заторах.

Вищенаведена інформація актуальна у години-пік у будні: 8:00-9:00 та 18:00-19:00. Потрібно мати на увазі, шо увечері завантаженість доріг трохи вища, ніж в ранковий період.

Киев: затори на дорогах

Поради для «новачків» на дорогах Києва

Якщо ви не корінний житель Києва, приїхали у місто та взяли авто напрокат у Києві ,тоді притримуйтесь наступних рекомендацій, як бути мобільним, пересуваючись по місту на орендованому авто та швидко діставатися до місця призначення :

1. Доступ до інтернету є? Тоді скористайтесь сервісом «Яндекс. Затори» (рус. Яндекс.Пробки) та ви зможете уникнути заторів та дістатися туди, куди ви хочете з «мінімальними втратами».

2. Будьте у курсі «проблемних зон» Києва, завчасно вивчіть, на яких дорогах та який час проїхати майже неможливо.

3. Обзаведіться GPS системою – вона вам допоможе у кожній вашій поїздці.

Якщо так вийшло, що ви не змогли уникнути заторів, не слід відволікатися від дороги. Більша частина ДТП відбувається саме тоді, коли машини стоять у заторах.

Також, якщо заторам кінця й краю не видно, то рекомендується вимкнути двигун. Це не тільки зекономить вам трохи бензину, але й благотворно вплине (або, принаймні не нашкодить) екологічній ситуації міста.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure