+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Цікаві нюанси прокату автомобілів у Нікополі

Компанія з прокату авто Автооренда пропонує вам взяти авто напрокат у Нікополі та інших містах Дніпропетровської області. Про нюанси прокату та оренди авто ми розповімо вам більш детально у цій статті.

Трохи про місто

У Нікополі є ряд пам’яток, варто приділити їм трохи часу та познайомитися з ними:

  1. Молодіжний парк – тут ви не знайдете атракціони та подібні розважальні «девайси». Це звичайний парк для відпочинку та прогулянок. Тут є річки, фонтан, багата флора – те, що потрібно, щоб побути наодинці з природою.
  2. Пам’яток прототипу Остапа Бендера – не дивлячись на те, що Остап Бендер – збірний образ, у нього все-таки був прототип у якості нікопольчанина Осипа Шора, пам’ятник йому ви можете побачити у Нікополі.
  3. Музей-аптека – був створений Віктором Компанійцем. Тут ви можете знайти навіть «аптечку», що відноситься до скіфської епохи!
  4. Спасо-Преображенський собор – історія у собору не проста: побудований у 1898 році, він був закритий у 1937-му. Дещо пізніше, фін функціонував вже у якості планетарію і тільки у 1993 році собор повернули православній церкві. На сьогоднішній день ми бачимо відреставрований собор.
  5. Цілюще джерело – знаходиться у 30-ти кілометрах від Нікополя у селищі Борисівка. Вважається, що води джерела допомагають при захворюваннях шлунково-кишкового тракті, а також при захворюваннях очей. Проте, точної інформації про те, що води дійсно лікують немає. У 2014 році джерело було освячено православною церквою, також біля нього була побудована каплиця.
Парк в Нікополі

Якщо немає часу для отримання / повернення авто

Ви не вважаєте за доцільне самому їхати до офісу для отримання / повернення машини? Ми можемо видати та повернути авто у будь-якому куточку міста – аеропорт, порт, вокзал, чи за будь-якою іншою адресою.

Більш того, отримати та повернути машину можна у будь-який зручний для вас час – у режимі 24/7.

24/7

Не хочете залишати заставу? Можна отримати авто без застави!

Компанія Автооренда може запропонувати вам послуги з оренди авто без застави. Ви можете отримати машину, не залишаючи заставу за автомобіль.

Застава виступає в якості франшизи (вашої відповідальності) за автомобіль. Коли настане страховий випадок, ваш збиток буде не більше суми застави. Якщо ж ви берете авто напрокат без застави, ви не втрачаєте нічого, увесь збиток оплачує страхова компанія, корім випадків, котрі не покриває страховка, з ними можна ознайомитися за посиланням https://autoprokat.net.ua/ua/usl.html

Оренда авто в Нікополі без застави


Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure