+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Нововведення від МВС

Порядок видачі водійських прав зміниться та більше не буде таким, як раніше. Авжеж, за тенденцією, зміни будуть у гіршу сторону для автомобілістів.

Зміни

Зміни стосуватимуться терміну дії водійського посвідчення – початкового та граничного, категорії, а також можливість водія керувати машиною з механічною коробкою передач або на автоматі.

Час змін


Ви вже шоковані? Почекайте, це лише початок! Тут буде чому дивуватися. Ось (не)великий список нововведень від МВД, котрі вже прописані у законопроекті та чекають його схвалення відповідними органами влади.

  1. Обирайте «механіка» або «автомат». В залежності від того, на якій коробці передач ви будете складати екзамен, отримаєте відповідне право керувати авто.
  2. Розширення переліку категорій водійського посвідчення. В особливості, ті, хто мають мототранспорт, готуйтесь до найгіршого.
  3. Вік видачі посвідчень водіям автобусів та вантажного транспорту у корні зміниться, а термін дії стане набагато коротшим.
  4. Для всіх інших категорій буде переглянутий термін видачі водійського посвідчення. Дуже сумніваємося, що він стане довший

Оновлення
Кнопка оновлення

Незалежна думка

Згідно невеликому соціальному опитуванню, нижче ми приводимо те, що думають водії про новий законопроект:

Сергій (стаж водіння 5 років)

«Підтримую цю ініціативу. Цей законопроект був виконаний згідно європейським нормам. Якщо раніше у Євросоюзі термін дії водійського посвідчення був 30 років, то тепер – усі 15. Приведення законодавства згідно європейським нормам – ось до чого перш за все потрібно прагнути».

Дмитро (стаж водіння 3 роки)

«Те, що ми намагаємося відповідати європейським нормам, це звісно, добре. Але у нас в Україні така процедура перетворюється на пекло, якщо брати до уваги нашу бюрократію. Нестерпні довгі черги, випрошування гарних оцінок від співробітників МВС та метанню бісеру перед ними – ось на що усе це перетвориться».

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure