+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як подовжити

Машині лише пару років, але вона виглядає вже так начебто у неї були великі проблеми? Регулярне техобслуговування, заміна мастила в автомобілі, перевірка та своєчасна заміна колодок – про це знають усі автоводії. Але є й кілька інших, менш відомих засобів, як подовжити експлуатаційний період автомобілю.

Ніяких різких дій

Найбільше навантаження на двигун іде в той час, коли ви різко набираєте швидкість, а не при поїздці на великій швидкості (як багато водіїв помилково вважають). Тому, «стартуємо» плавно, та ніяких різких дій, якщо ви звісно не хочете, щоб ваш двигун постраждав.

Мийка авто

Більша частина автомобілістів впевнена, що головна мета у митті машини – це повернути їй колишній розкішний блиск та пристойний вид взагалі. Щоб машина виглядала гарно, а усі оточуючі заздрили вам та думали, що вона щойно виїхала з автосалону.

Однак є і більш важливі деталі, чому варто помити машину. Уся справа у тому, що зимою дороги посипають спеціальними реагентами, попадання на авто котрих призводить до корозії та псуванню лакофарбового покриття. Таким чином, ваша машина буде у гарному стані (на відміну від її «однолітків»), а також зможе прослужити більший період часу.

Изменения полиса страхования
Запрос проверки полиса

Приберіть усе зайвее

Чим менше машина важить – тим менше навантаження йде на двигун та гальма. Тому не варто влаштовувати зі свого автомобіля місце зберігання речей, котрі «коли-небудь вам знадобляться у майбутньому». Для таких цілей вам цілком підійде ваш гараж, але ніяк не автомобіль.

Усіх цих правил дуже легко притримуватися не тільки досвідченому водієві, але й новачку, котрий тільки но придбав машину і ще поки ще сильно у ній не розібрався. Головне у цій справі – піклування за автомобілем.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure