+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Бронюйте авто, готуйтесь до літа

Відкрий для себе українські курорти. У зв’язку з відсутністю нинішнього сезону у Криму, туристи шукають альтернативу. Туристи, котрі звикли відпочивати у Криму цього літа та на травневі свята у пошуках чогось нового, такого ж привабливого відпочинку. Хоча для України – це не проблема так багато туристичних міст, містечок. Такими можуть стати Одеса, Скадовськ, котрі омиваються Чорним морем. Окрім Криму ще п’ять областей мають вихід до морю – е донецька, Запорізька, Херсонська, миколаївська та Одеська області. У цьому році багато туристів планують відвідати Болгарію, Туреччину та Єгипет.

Гарною альтернативою можуть стати українські готельні комплекси з басейнами та якісними умовами відпочинку. Також не залишаться без уваги Західна Україна, котра відома своїми здравницями такими, як Моршин, Трускавець, що знаходяться всього у 70-100 км від Львову. Можливо також відвідати Шатські озера у Волинській області, де кожний рік багато відпочиваючих. Гарна природа, умови відпочинку та помірні ціни. Скористайтесь прокатом автомобіля  у Львові та відправтесь туди. Орендуйте авто  та відправляйтесь у подорож. Прокат авто забезпечить Вас можливістю вибору відпочинку, створить вам комфортні умови подорожі та вільне переміщення по Україні. Ви будете мати можливість подорожувати від одного міста до іншого, змінювати маршрути, обирати найбільш цікаві міста. Тому бронюйте авто напрокат прямо зараз та готуйтесь до літа.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure