+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Одяг та взуття для водіння

У літню спеку усі переміщуються від кондиціонеру до кондиціонеру та одягаються як можна більш легко. Проте, якщо ви до сих пір не знали, деякі речі з вашого літнього гардеробу, можуть спровокувати виникнення дорожньо-транспортної події. Який саме одяг є таким небезпечним для автомоблістів, ми розглянемо далі.

Краватка

Експерти назвали краватку однією з найбільш небезпечних речей при водінні автомобіля. Були випадки, коли краватка намотувалася на кермо, що, як ви розумієте, не було добре не тільки водію, але й іншим учасникам дорожньо-транспортного руху. Не можете відмовитися від краватки тому, що на роботі суворий дрес-код? Тоді будьте уважнішим та не дозволяйте йому спровокувати ДТП (не зовсім літній, але не менш небезпечний – жіночий шарф, може створити подібну проблему).

Майка-безрукавка

Плечі вільні, усе тіло дихає. Здавалося б, що не так? А у тому, що ви можете обпалити собі плечі о сидіння, нагріте на сонці, та, від несподіваної болі, різко повернути кермо та виїхати на зустрічну полосу.

Капці

Найзручніше взуття влітку – ногам не спекотно та вони вільні. Ось у цьому і причина. Тому, що вони сидять занадто вільно, є ризик, що необхідно буде поправити їх у найнезручніший момент. Перевзуйтеся, коли буде сідати за кермо та робіть ваші поїздки у взутті, котре найбільш комфортне для водіння автомобілем.

Взуття на підборах

Хоча, кожна жінка, що водить машину, знає про те, що робити це на підборах дуже незручно. І все одно продовжують це робити, тим самим збільшуючи ризик виникнення ДТП.

Порада: якщо ви надаєте перевагу підборам, а не плоскій підошві – або перевзуйтесь, коли сідаєте за кермо, або не керуйте машиною взагалі. Постраждати можете не тільки ви, але й ні у чому невинні люди, котрі й гадки не мають у ваших перевагах у взутті.

Костюм, почему галстук опасен для водителя
в шлёпках за рулём? на сколько опасно
на каблуках за рулём

Не надягайте речі, у котрих вам незручно вести машину. Вони відволікають від дороги. Якщо ви вважаєте, що ви настільки досвідчений водій, що можете повністю зосередитися на дорозі та ніщо не буде вас відволікати, проявіть турботу хоча б про життя інших учасників дорожнього руху, якщо ви не цінуєте своє..

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure