+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Електромобілі у Великобританії набирають популярності

Електромобілі – не повільно та впевнено продовжують підкорювати світ і поступово «захопили» Великобританію. Що ж відбувається? Яким чином людей стимулюють купляти електромобілі, не дивлячись на те, що вони коштують більше ніж автомобілів з двигуном внутрішнього згорання?

Великобританія продовжує активно «переводити» місцевих жителів на електрокари. Влада заявляє, що, завдяки черговому нововведенню на користь електрокарів, їх повинні будуть купляти у рази більше, ніж на даний момент.

Нововведення

Згідно новому законопроекту, кожний новий дім буде обладнаний спеціальною настінною коробкою-зарядним пристроєм для електромобілів.

На цьому стимул не завершується. До 2040 року планують увести повниу заборону на продаж автомобілів, що функціонують на бензині та дизелі.

Зарядка електрокара вдома

 

Купівля електромобілів

Згідно статистичним даним, у Великобританії купили електромобілі у 2017 році на 77% більше, ніж у 2016 році. Як бачите, громадяни самі прагнуть того, щоб поліпшити екологічну ситуацію в країні, а влада не робить жодних перепон на їх шляху.

Збільшення кількості продажу електрокарів

 

Переваги електромобілів

Варто нагадати, які переваги є у електромобілів, щоб зрозуміти, чому вони так популярні.

  1. Екологічність. Вищезгаданий фактор – це один з найголовніших плюсів електромобілів. Не використовуючи бензин чи дизель, електромобіль не викидає у навколишню середу шкідливі речовини. Відповідно, він не шкодить екологічній ситуації порівняно з автомобілями з двигунами внутрішнього згорання.
  2. Дешевизна. Якщо не брати до уваги купівлю електромобіля, сам по собі у використанні він значно дешевший, ніж звичайні авто. Ви не витрачаєте гроші на бензин – відповідно й зберігаєте немаленьку суму грошей.
  3. Безшумність. Електрокар їде, не створюючи зайвих шумів та нікого не нервуючи «страшними звуками», у порівнянні з двигунами автомобілів.
1/2/3

 

Тому, немає нічого дивного у тому, що електромобілів становляться настільки популярними та поглинають дороги Великобританії.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure