+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оренда авто комфорт клас недорого

Київ – величезне місто, до усі спішать у своїх справах. Хтось поспішає на зустріч з бізнес партнером, а комусь хочеться поїздити по Києву, радіючи знайомству з його красотами. І все це легко влаштувати, якщо ви звернетесь до нашої компанії.

Оренда автомобіля: мобільність та швидкість

У наше століття втрачати навіть хвилини – це недозволена розкіш. Усі ділові люди прагнуть максимально використовувати свій час! Ви приїхали у відрядження у наше місто? Значить, вам просто необхідний автомобіль напрокат, і краще – з водієм. Розрахунками доведено, що добова оренда авто комфорт клас обійдеться набагато дешевше, ніж дві-три поїздки у таксі.

Можливо, вам доведеться увесь день переміщуватися містом у справах. І вас дуже веруть те, що водій прекрасно знає кожний міський квартал. Вам не доведеться довго стояти у заторах. Адже наші шофери чудово орієнтуються у дорожній мапі Києва та завжди знайдуть обхідні шляхи.
А коли у вас буде вільний час, то ви, користуючись взятим напрокат автомобілем, зможете відвідати усі пам’ятки Києва.

Замовлення автомашини: широкий спектр можливостей

Пасажирські перевезення користуються у наших клієнтах особливою популярністю. Вам потрібно терміново зустрічати гостей або ділових партнерів в аеропорту або на залізничному вокзалі? Дайте нам знати про це! Ми вирішимо вашу проблему у мить. Водії компанії «Автоаренда» - справжні професіонали. Та оренда авто дозволить вам побачити наочно їх високий клас водіння машин на київських магістралях. Місткі сучасні автомобілі та майстерність наших водіїв допоможуть доставити пасажирів у потрібну точку міста або регіону швидко та з комофртом.

Ви полюбляєте подорожувати самостійно? Вам не подобається бути залежним від туристичного агентства? Тоді ми пропонуємо вам транспортне обслуговування будь-якої екскурсії, у тому числі сімейної.

Наші досвідчені водії відмінно знають усі маршрути, завдяки чому ви зможете здійснити туристичну поїздку по цікавим місцям Києва та Київської області. При цьому, якщо ви вирішите взяти машину в оренду навіть на кілька днів, то вартість прокату вам не буде здаватися високою: ціни на наші послуги вельми доступні.
Коректні та люб’язні водії компанії «АвтоАренда» ще володіють навичками екскурсійних гідів. Так що вони досить люб’язно ознайомлять вас з історією багатьох монументів старовини української столиці.

Корпоративний відпочинок, дружні вечірки, святкове застілля, веселе весілля… У нашому житті можливі різні ситуації, що не дозволять вести машину самому / самій.
Дзвоніть нам – і компанія «Автоаренда» - до ваших послуг!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure