+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Поїздка до Одеси на прокатному автомобілі

Орендувати авто, щоб відвідати Одесу

Коли немає ніякого бажання їхати до Одеси на поїзді, а авіарейс вам не по кишені та хочеться самостійно проїхати увесь шлях, знаходячись за кермом потужного автомобілю, вам на допомогу прийде послуга з прокату автомобілів в Одесіта інших містах України.

Одеса: машини та дім

Коли краще за все відвідати Одесу

1. Одеса відома тим, що розташована на березі Чорного моря. Тому вона привертає увагу багатьох туристів у літній період. Опинитися на березі Чорного моря та викупатися у літню спеку у прохолодній воді – чим не привід поїхати в Одесу на прокатному авто?

2. Восени в Одесу приїжджають для святкування Дня Міста. День Народження Одеси другого вересня. Різні ярмарки, фестивалі та інші заходи – й атмосфера залишає незабутні спогади у пам’яті як місцевих, котрі святкують День Одеси із року в рік, так і туристів, що приїхали до Одеси уперше. До того ж, коли літня спека вже пройшла, відвідувати місцеві пам’ятки Одеси буде набагато комфортніше. І ви не витратите усі ваші гроші, щоб напитися.

3. Новий Рік в Одесі дуже відрізняється від того ж свята в інших містах України. Усе завдяки тому, що Одеса знаходиться на Півдні України. Далеко не кожний Новий Рік випадає сніг, температура набагато тепліше. Відповідно, можна прогулятися по вулицям і при цьому не замерзнути.

4. Весною рослини в Одесі починають радувати око своїм цвітінням набагато раніше інших міст. Перше квітня Одеса відмічає по-особливому: у місті проходить фестиваль «Юморина», котрий з’їжджаються подивитися люди зі всіх кутків країни. До того ж, саме першого квітня в Одесі неофіційно відкривається туристичний сезон. Чим не привід орендувати машину та провести день сміху у святковій атмосфері весілля та жартів?

Потьомкінські сходи в Одесі

Рекомендації з перебування або як важити в Одесі

Один з клієнтів компанії АвтоАренда залишив свій відгук про його подорож до Одеси. Вважаючи його доволі… цікавим, з дозволу «власника», публікуємо його у цій статті:

«В один прекрасний день я орендував машину та зібрався до Одеси. Конкретну причину назвати не можу, може так зірки співпали або ще якісь інші небесні тіла, що прийшло мені в голову поїхати до Одеси, та ще й не на поїзді, а за кермом машини. Їхав близько 8-9 часів, по трасі можливо було й швидше, але я не став ризикувати тому, що я ще жити хочу. Ось так, втомлений та напівсонний я приїхав до Одеси.

Була пізня весна, початок туристичного сезону, я примудрився приїхати на вихідні, коли яблуку ніде впасти.

Скажу одразу: перш ніж їхати до Одеси потрібно у першу чергу завантажити карту міста. Хотів я прогулятися по Дерибасовській, як ніяк легендарна та головна пам’ятка міста – жоден з місцевих мені так і не дав відповідь усі показують обома руками у різні сторони. Дуже «корисна» особливість міста.

Коли я нарешті завантажив карту міста, то поїхав у пошуках місцевого хостелу. Не хотів вирубитися та «вбити» машину тому, що, якщо не принесу додому заставу, що залишив за авто – краще мені тоді зовсім не повертатися.

Увесь інший час, що я провів у Одесі, обійшовся без будь-яких значних пригод. Щоправда, не дивлячись на наявність навігатору у машині та карти міста у смартфоні, я все одно пару раз зміг заблукати. Але це не в новинку для мене, бо я у рідному місті «гублюсь» стабільно пару раз на місяць.

Усе інше пройшло норм, машина проявила себе виключно з кращої сторони, у мене з нею ніяких проблем не було (н відміну від неї зі мною). Навіть беручи до уваги усі мої вищеназвані пригоди, поїздка мені запам’яталася тільки з кращої сторони».

Андрій

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure