+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як правильно обрати автомобіль напрокат

Добірка корисних порад про те, який автомобіль напрокат краще орендувати саме в нас. Якщо ви стикаєтеся з цим питанням уперше, чи ви не можете визначитися, яку машину краще обрати (просто очі розбігаються від того асортименту, який пропонують автопрокатні компанії), тоді ця стаття саме для вас.

ТОП порад з прокату авто

  1. Мета оренди авто

    Потрібно визначитися для чого саме вам знадобиться автомобіль:

    • - Вам необхідно мати засіб пересування, мінімальні умови комфорту й усе. Тоді вам підійде авто економ класу. Автомобіль такого класу потребує невелику кількість палива навіть коли ви подорожуєте містом та підійде для поїздок у вищезгаданому регіоні – Skoda Fabia, Renault Logan (механічна коробка передач), Ravon R2 (автоматична)
    • - Хочете більш кращі умови пересування, але при цьому не збираєтесь витрачати купу грошей – середній клас – це ваш вибір – Peugeot 301, Skoda Fabia Wagon (механіка), KIA Rio, Renault sander Stepway (останній автомобіль з високим кліренсом) – автоматична коробка передач
    • - Для тих, хто цінує комфорт у дорозі, а також для поїздок усієї дружньою сім’єю краще обрати автомобіль комфорт класу – Renault Fluence (є варіації з дизельним двигуном, що зробить ваші поїздки більш економічними), Hyundai I30, Mazda 3 (усі з автоматичною коробкою передач
    • - Авто необхідно для бізнес поїздок, відрядження та всього, що пов’язано з робочими питаннями – сміливо обирайте авто бізнес класу - Hyundai Sonata, Volkswagen Passat, Toyota Camry (автоматична)
    • - Ви плануєте поїздку областю, можливо в умовах легкого бездоріжжя – орендуйте позашляховик (SUV). Ідеально підійде для позаміських поїздок – Toyota Land Cruiser 150 Prado
  2. Не обирайте перший ліпший автомобіль

    Якщо ви новачок, чи аматор в авто транспортних справах, кращим рішенням буде довіритися професіоналу та обрати той варіант, котрий вам запропонує менеджер авто прокатної компанії.

  3. Огляньте автомобіль

    Огляд автомобіля

    Перш ніж підписувати договір оренди, варто перш за все оглянути автомобіль. У будь-якій порядній авто прокатній компанії вам запропонують це зробити, а якщо ні, то не соромтеся та заявіть про свій намір: огляньте машину та переконайтеся, що у договорі оренди є всі пошкодження, котрі ви побачите на автомобілі.

  4. Коробка передач, паливо

    Авто прокатні компанії мають машини з механічною та автоматичною коробками передач. Будь ласка, не експериментуйте, а обирайте ту коробку передач, з котрою ви вмієте та звикли подорожувати. Також, вам запропонують на вибір автомобілі з бензиновим чи дизельним двигуном.

Дотримуючи цих нескладних порад, ви зможете орендувати автомобіль і при цьому не втрапити у халепу, це зробить вашу задачу простіше – орендувати потрібний засіб для пересування з мінімальними фінансовими витратами.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure