+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Корисні поради, якщо Ви вирішили орендувати авто

Коли ви потребуєте авто напрокат, незалежно від причини, усі ми хочемо трохи зекономити на прокаті. Уявіть, що на зекономлені гроші ви зможете дозволити собі трохи більше. Як же можна заплатити менше і при цьому отримати усі комфортні умови, котрі так обіцяють компанії на своїх сайтах.

Незалежне дослідження

Вам доведеться витратити трохи більше часу для того, щоб знайти в інтернеті компанію з умовами прокату та ціновою політикою, що вам підходять, іншими словами, співвідношення ціна-якість – ось, що вам необхідно.

Непотрібні послуги

Вам не потрібне додаткове страхування чи безлімітний пробіг? Викресліть їх зі свого списку, якщо компанія так нав’язує вам їх. Такі послуги, як wi-fi роутер, дитяче крісло, безлімітний пробіг, додаткове страхування… - не включені у вартість прокату та за них вад доведеться заплатити окремо, якщо ви у цьому потребуєте.

Усе своє ношу з собою

Є свій власний навігатор? Тоді навіщо замовляти цю послугу, якщо є можливість взяти з дому свій власний?

Пограничная служба и страховой полис
Подорожание страхового полиса
Почему поднимутся цены на полис

Міжнародне водійське посвідчення

Не поспішайте його оформляти. Якщо ваше ФІО транслітеровано на водійському посвідчення, а також вказана категорія В, то вам не потрібно їхати закордон, щоб оформляти додатково міжнародне посвідчення, щоб виїхати закордон.

Додатковий водій

Вам необхідно, щоб за кермом був хтось окрім вас? Не обов’язково вам знадобляться послуги водія. Ви зможете замовити таку послугу, як «додатковий водій» - це означає, що ваш друг / родич також зможе сісти за кермо прокатної машини. Усе, що необхідно – це вписати його у договір (і звичайно ж ваша присутність обов’язкова присутність вас обох при підписанні договору).

Наша компанія АвтоАренда пропонує взяти авто в оренду на території України. У нас мінімальні ціни на прокат – оренда авто економ класу буде коштувати вам від $15 на добу. Бюджетні ціни не означають, що умови будуть далекі від ідеалу, це не так. Ми пропонуємо тільки найкраще для наших клієнтів.

Усе, що вам потрібно, щоб орендувати автомобіль – це принести:

  • Паспорт
  • Водійське посвідчення категорії В
Изменения полиса страхования
Запрос проверки полиса

Ви повинні відповідати наступним умовам:

  • Вік – від 21-го року
  • Стаж водіння – від двох років

З більш детальними умовами, ви можете ознайомитися у відповідному розділі «Умови прокату»

Усе влаштовує? Тоді вперед – підкорювати дороги України з АвтоАрендою.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure