+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Найпопулярніші сформовані стереотипи про жителів України

Є велика частина стереотипів про кожну націю, яка дратує кожного, про кого іде мова. У цій статті ми розглянемо неправдиві стереотипи, які відносяться до українців:

Стереотипи про українців

Українці багато їдять

Тільки п’ята частина усіх українців. По статистиці, тільки 20% усіх громадян України страждають від ожиріння. А українське харчування здорове, збалансоване та помірне.

Українки – виключно домогосподарки

Патріархат покидає українці сім’ї, а кількість жінок, що прагнуть отримати гарну освіту та зробити кар’єру росте у геометричній прогресії. В багатьох сім’ях склалася така ситуація, що, коли у подружжя з’являється дитина, а жінка заробляє більше свого чоловіка, то саме він залишається сидіти вдома у перші роки життя дитини. А жінка продовжує підніматися по кар’єрній сходинці.

Освіта – корумпована

В Україні є багато університетів, інститутів та академій, але це не означає, що кожний другий у цій сфері бере / дає хабара. Є відділення, де студенти вчаться на контрактній (платній) основі. І це легально.

Украинцы и еда
Украинки - домохозяйки
Корупция в образовании Украины

Алкоголь – звична справа

Не дивлячись на те, що в Україні дешевий алкоголь, за даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я, рівень вживання алкоголю в Україні не вище, ніж в Італії. Надмірне споживання алкоголю не є нормою для українців.

Україна – це суцільна зона Чорнобилю

26 квітня 1986 року Чорнобильська катастрофа залишила слід в історії України. Але це не означає, що уся країна страждає від забруднення радіацією. В екологічному плані Україна не остання у списку.

Вишиванки – як повсякденний одяг

Вишиванка – традиційний елемент одягу для українців, але ніяк не повсякденний. Українці не носять вишиванки кожний день.

Украинцы и алкоголь
Последствия ЧАЭС
Украинцы и вышиванки

Якщо ви вирішили відвідати нашу чудову країну, і в повній мірі бажаєте насолодитися її красою, визначними пам'ятками та гостинністю українців, найкраще це робити на власному транспорті, тобто скористатися сервісом оренди авто. А ми підберемо тобі найкращу автівку, дамо цінні рекомендації та забезпечимо путівником. Популярні марки авто ви можете переглянути тут.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure