+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Вібрація у кермі – ознака несправності у машині

Будь-який автомобіль, навіть найновіший може здивувати власника неприємним сюрпризом у вигляді вібрації у кермі або випадково повернути вліво / вправо з невеликою амплітудою. Така «поведінка» керма може значити лише одне: з вашим автомобілем не все гаразд. Які несправності у автомобілі це може значити, а також, як виявити та усунути ці проблеми ми розглянемо далі.

Здулася шина переднього колеса

У такому випадку ви відчуєте розмашисту вібрацію у кермі навіть на невеликій скорості. Шину, котра здулася, може визначити візуально будь-який водій, навіть не автомеханік. Проколоте колесо можна замінити запасним (якщо звісно воно у вас є). А у випадку, якщо його немає – доведеться їхати до найближчого шиномонтажу.

Порушено балансування колеса

На кермі це відображається у вигляді дрібного тремтіння на швидкості у 60 км/год та вище. Як правило, причиною є бруд чи лід, що налип на диск (у залежності від сезону) частіше за все з внутрішньої сторони, що труднодоступна для огляду.

Изменения полиса страхования
Запрос проверки полиса

Ослабле кріплення на колесі

Вібрація керма буде супроводжуватися ритмічним звуком, синхронним з обертанням колесу. Якщо вчасно не встановити цю проблему, то колесо просто відкрутиться. На великій швидкості це може спровокувати дорожньо-транспортну пригоду. Усе, що вам потрібно зробити, це просто підтягнути бовти кріплення або гайки. Звертатися до автомеханіку у такому разі не обов’язково.

Викривлений диск колеса

Проблема виникає на швидкості від 50 км/час. Вам необхідно поміняти на запасне колесо, якщо його немає – відправляйтесь на шиномонтаж, тільки на невеликій швидкості, щоб уникнути вібрації у кермі.

Якщо у вашої машини з’явилася вібрація у кермі, але ви не можете визначити проблему самостійно, їдьте на шиномонтаж, щоб ще більше не усугубляти проблему та прислухаючись до характеру вібрацій.

Изменения полиса страхования
Запрос проверки полиса

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure