+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Захистити авто від угону

Можна користуватися старими методами та все одно втратити свій автомобіль через те, що хитрощі шахраїв становляться більш сучасними з використанням спеціального нового обладнання.

У цій статті ми підготували корисну інформацію про те, як захистити свій автомобіль він крадіїв

Гараж / стоянка

Найкращий спосіб захистити свій автомобіль – це орендувати гараж. Але через те що автомобілів та їх володарів з кожним днем становиться усе більше відповідно й вільних гаражів усе менше.

Якщо вам не пощастило «роздобути» гараж є інший спосіб: залишити автомобіль на платній стоянці що охороняється. Тільки необхідно обрати таку де територія стоянки буде огороджена парканом, а безпосередньо на самій стоянці буде відеоспостереження. А наявність шлагбауму буде гарним додатком до охорони вашого авто.

Блокування

Якщо ви залишаєте автомобіль на стоянці, що не охороняється, або у дворі дому – це, як правило, веде до його викрадення. Щоб трохи відлякати крадіїв, достатньо поставити фізичне блокування керма та педалей. Його легко помітити, якщо заглянути до вікна авто. Зловмисники не стануть братися до розблокування такої конструкції та відправляться шукати здобич полегше.

GPS-трекер

Найсучасніший спосіб захисту авто від викрадення. Цей девайс, як маячок – передає усю інформацію про автомобіль на sim-карту. А хазяїн машини бачить усі данні про її місцезнаходження у спеціальному додатку. GPS-трекер зазвичай ховається у салоні автомобіля. Він дуже компактний, не займає багато місця і навряд чи його помітять зловмисники.

гараж
блокування керма
GPS трекер

Ці нескладні правила допоможуть вам зберегти ваш автомобіль та не доставлять викрадачам ніякого шансу втекти з вашою машиною.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure