+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Найбільш розповсюдженні помилки при ДТП ДТП в Україні – це не рідкість, а норма – щоденна. Однак, більшість водіїв не знають, наскільки типові та поширені їх помилки при водінні автомобілю. Саме тому ми написали для вас підбірку типових помилок, котрі щоденно допускають водії. Прочитайте, щоб самому не стати одним з них.

Мокрий асфальт

Який, на ваш погляд, коефіцієнт зціплення шин з мокрим асфальтом? У рази менше, ніж з сухим. Тормозний шлях стає довшим, що підвищує ризик аварії – будете їхати з тою ж швидкістю, з якою ви звикли, будете винуватим у ДТП.

Вихід: знизити швидкість на непросохлому асфальті.

«Поворот не куди треба»

Згідно правил дорожнього руху, якщо автомобіль, що йде попереду вас подає сигнал повороту вліво, то ті транспортні засоби, що їдуть за ним не мають права іти на обгін. Дуже мало водіїв приділяють увагу цьому факту.

Вихід: уважніше стежити за сигналами, що подає авто попереду. І не заважало б повторити правила дорожнього руху, якщо цей факт став для вас новиною.

Узбіччя

Деякі водії вважають, що узбіччя – це нібито це «допоміжна полоса», де можливо спокійно їхати. Не знижуючи швидкість. Згадайте правила дорожнього руху – вони забороняють їхати по узбіччю.

Вихід: якщо вам потрібно терміново зупинитися, ви маєте право виїхати на узбіччя. Але не використовувати його, щоб дістатися до пункту призначення швидше.

Ознайомившись з вищенаведеними порадами, ви зможете уникнути ДТП у різних дорожніх ситуаціях. Якщо у вас є інші корисні поради, що стосуються цієї теми – залиште свій коментар, щоб стаття могла принести якомога більше користі усім учасникам дорожнього руху.

Пограничная служба и страховой полис
Подорожание страхового полиса
Почему поднимутся цены на полис

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure