+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оновлення Автооренди

Оновлення на сайті, в умах та головах

 

                Торгівельна марка Авто Аренда готується до переформатування. Через кілька місяців ми сподіваємося порадувати вам не тільки оновленим та спрощеним дизайном нашого сайті, але й нової системи цін лоу-кост. Ми хочемо запропонувати вам одну з найкращих цінових пропозицій з прокату автомобілів в Україні. На основі Авто Аренди буде створена компанія з дешевого прокату авто в Україні.

                Ми плануємо зробити попереднє бронювання та запропонувати постійно якісь акції, котрі б дали нам можливість взяти саме сьогодні автомобіль по зниженій ціні. Наша задача буде досягнута шляхом здійснення продаж через залишки, тобто виробляється спеціальна стратегія.

                Авто Аренда не буде пропонувати вам прокат авто за 5 євро і тут же вводити вас в оману шляхом попередніх передплат. «Зробіть оплату на півтора роки уперед, а потім не побачите ні нас, ні нашу компанію» - ні, ми запропонуємо знижену ціну зараз та сьогодні. Наш девіз буде – купувати зараз та дешевше. Для вашого комфорту буде створений он-лайн калькулятор цін на прокат автомобіля.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure