+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Причини орендувати авто у Автооренди
Авжеж, оренда авто в Україні залежить від того, до якої компанії, що надає цю послугу, Ви надасте перевагу та як ви хочете зекономити.
Адже є й гарні компанії з новим автопарком прокатних авто, з вибором авто під Ваші вимоги та вартість різна в залежності від цього. Але є й контори з невеликим автопарком старих машин, незрозумілими правилами, незрівнянно високими тарифами на послуги прокату авто, а у пік літнього сезону на цьому зекономити не можна.
Тому що потенційно високий попит та успішний досвід перевірених компаній залигають все менше можливостей Вам сприятливо скористуватися авто напрокат від перевіреної компанії у потрібний Вам час. Так що не зволікайте та замовляйте авто напрокат у нас.
 
Лідируючі позиції займає, авжеж кілька компаній, але ми твердими кроками ідемо до списку лідерів, завдяки:
  • - Високому сервісу послуг, які ми надаємо;
  • - Прозорості ціноутворення;
  • - Надання додаткових послуг (gps навігатор, дитяче автокрісло)
  • - Гарантіям та прагненню кожному клієнту надати послугу кваліфіковано та своєчасно.
 
Прокат автомобілів уже не відноситься до VIP-послуг. Нашими клієнтами є не тільки іноземці, але й автолюбителі країн СНД, більше за все з Росії.
У нинішній ситуації не популярно користуватися послугою здачі автомобіля в оренду з водієм, бо майже у кожного є свої права та достатньо досвіду водіння. 
 
Оскільки ми надаємо авто в оренду в Україні, то Ви зможете зробити все, що ви намітили, добре відпочивши та вирішувати бізнес питання в Україні.
Менеджери нашої компанії завжди готові забронювати для Вас авто та відповісти на Ваші питання.
 
Бажаємо Вам приємного перебування в Україні та не цвяху Вам, і не жезлу! 

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure