+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Змінення: електроний поліс

Діючий поліс страхування громадянсько-правової відповідальності тих, хто має авто, можна надати, за потребою, на електронному носії. Зрозуміло, можна і у паперовому вигляді, якщо вам хочеться взяти його з собою та зберігати у машині.

Подібні зміни до Правил дорожнього руху були внесені 3.04.19, а затвердження, вони були постановою № 258 від 27.03.2019.

Дані за полісом будуть звірятися правоохоронними органами з базою даних Моторного (транспортного) страхового бюро (МТСБУ).

До чого усі ці зміни?

На спеціальному урядовому порталі пояснюють для чого були несені зміни, а саме, щоб забезпечити контроль за наявністю автоцивілки співробітниками підрозділів Національної Поліціїї. На них покладена відповідальність перевірки факту реєстрації полісу в МТСБУ.

Коли можуть перевірити?

Однак, відповідні органи можуть запросити перевірку та, якщо вона відсутня, зіставити протокол, співробітники поліції можуть тільки у двох випадках: оформлюючи ДТП, або вже зіставляючи протокол про порушення правил дорожнього руху

Изменения полиса страхования
Запрос проверки полиса

Хто ще цим займається?

Варто відмітити, що перевіркою наявності автоцивілки також займається Прикордонна служба, у момент перетинання межі України на будь-якому транспортному сервісі. Страховий поліс «Зелена карта», котрий необхідний при перетинанні кордону, повинен видаватися лише у друкованому виді та не може бути заповнений від руки.

Ще трохи змін

У Нацкомфінпослуг також затвердили законопроект про подорожання автоцивілки. Так, водії повинні бути готові, що поліси ОСАЦВ подорожчають на 20-30%.

Причини підняття цін:

  • - Підвищення мінімальної зарплати;
  • - Девальвація гривні;
  • - Підвищення цін на запчастини та розхідні матеріали
Пограничная служба и страховой полис
Подорожание страхового полиса
Почему поднимутся цены на полис

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure