+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Куди краще поїхати на травневі свята

Наближаються травневі свята – люди активно беруть авто напрокат.

У цьому році травневі свята з першого по четверте та з дев’ятого по одинадцяте травня випадають на кінець тижня, тому люди мають кілька днів вихідних. Усі активно збираються на відпочинок, оскільки за вікном весна, а погода не перестає радувати нас сонечком та теплом. Також у містах є багато туристів, що приїхали на святкові дні до України. Багато українців у цьому році їдуть з заходу на схід, такий начебто культурний обмін. На західній Україні частіше відвідують такі міста, як Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, у цих містах є багато цікавих місць для туристу, особливо у Львівській області Золота Підкова Львівщини, здравниці Трускавець, Моршин, також Шатські озера у Волинській області, по дорозі в Ужгород обов’язково загляньте до Мукачева – чарівне місто, котре очарує вас красою, в Івано-Франківську розташовані гірські курорти Яремче та Буковель, де ви зможете отримати велике задоволення від навколишньої природи.

На травневі свята люди активно користуються прокатом авто у всіх містах України, оскільки послуга оренди автомобілів надзвичайно популярна зараз, ви завжди можете замовити послугу та поїхати куди ви захочете, но прив’язуючись до розкладу та транспорту. На травневі свята щорічно спостерігається ажіотаж у прокатних компаніях, тому для того, щоб бути на колесах, заздалегідь потурбуйтесь про те щоб мати транспортний засіб.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure