+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оренда автомобілів: все що ви хотіли б знати

Оренді автомобілів в Ірпені дозволить вам пересуватися на машині без будь-яких обмежень. Ми пропонуємо вибір автомобілів у Києві, Ірпені та Київській області. Ви не будете обмежені поїздками у межах одного міста. Машину можна використовувати для поїздок по всій території України, але, якщо Ваша задача отримати та повернути машину у межах міста Ірпінь, ми допоможемо.

Ціни на оренду авто в Ірпені

Вартість оренди залежить безпосередньо від класу, марки та моделі машини, а також терміна, на котрий ви орендуєте авто. Ціни на прокат нічим не відрізняються від цін в іеших містах.


Найближчий офіс знаходиться в Києві, саме тому, ви можете оглянути весь автопарк та актуальні ціни на сторінці прокату автомобілів у Києві, там також можна оформити замовлення.

Для того, щоб замовити авто напрокат в Ірпені необхідно буде заплатити за доставку машини у дане місто до 40 доларів США.

Терміни оренди

Мінімальний термін прокату машини для міста Ірпінь – три доби. Важливо знати, що чим довший термін оренди (кількість діб, на котрі ви взяли авто напрокат), тим дешевше буде коштувати кожна доба оренди. Ті, відповідно, чим на менший термін ви берете машину в оренду, тим дорожче буде коштувати вартість одного дня використання.

Вимоги до водія

Вік не молодше 21 року та стаж водіння від 2-х років.

Від вас необхідний тільки мінімальний пакет документів:

  • Паспорт
  • Водійське посвідчення з категорією В

Територія для поїздок

Ви не обмежені одним місто видачі, для поїздок доступна вся територія України, за виключенням Донецької та Луганської області та Автономної Республіки Крим. Навіть, якщо в тому чи іншому місті Донецької та Луганської області не має бойових дій, ми не можемо надати вам наше авто та послуги нашого сервісу на цій території через обмеження страхування.

Додаткові послуги

Наша компанія пропонує будь-які додаткові послуги для того, щоб зробити вашу поїздку ще більш комфортною. Так, ви можете замовити:

  • Дитяче крісло, бустер
  • Навігатор
  • Відеорегістратор
  • Прокат авто без застави (повний страховий пакет)
  • Безлімітний пробіг
  • Послуги трансферу
  • Оренду авто з водієм та без

Страхування

Кожний автомобіль вже застрахований за КАСКО та ОСАГО, вартість страхування вже включена у вартість добової оренди.

Пригода

Якщо ви орендували авто в Ірпені та потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, то перше, що потрібно зробити, це не боятися та не впадати у паніку. Подзвони нам, наш персонал на зв’язку з вами цілодобово, без вихідних, 24/7. Ми подзвонимо до поліції, швидкої медичної допомоги (якщо потрібно), до страхової компанії. Ми ніколи не залишимо вас один на один з проблемою, незалежно від рівня її складності.

Забронювати авто в оренду

Забронювати машину напрокат в Ірпені можна:

  • Скориставшись онлайн формою на сайті
  • Подзвонивши нам: +380967778989
  • Відправивши листа на наш email: order@autoprokat.net.ua

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure