+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Нюанси прокату авто в Обухові

Обухів – це місто в Київській області, де ви можете орендувати авто від компанії. Автооренда.

Пункт видачі автомобілів

Найбільш поширене місце видачі автомобілів – це автостанція Обухова, але ви можете замовити доставку за адресою та ми вам доставимо авто за вказаною адресою. За доставку машини з міста Київ до Обухова, необхідно буде сплатити $50. Оренда машини в Обухові можлива на строк від 7 днів.

Територія для поїздок

Ви орендуєте авто в Обухові, для поїздок доступна вся територія України, за виключенням Донецької та Луганської області та Автономної Республіки Крим. Нажаль, такі вимоги нам виставляє страхова компанія, тому поїздки на цій території неможливі.

Страховий поліс

Бронювання авто

Ви можете забронювати будь-який доступний автомобіль за посиланням https://autoprokat.net.ua/ua/kiev.html. Проте, слід взяти до уваги, що бронювання поширюється лише на клас та коробку передач. Тобто, якщо ви забронювали авто Skoda Fabia, наша компанія залишає за собою право видати вам автомобіль того ж економ класу та з тією ж механічною коробкою передач, наприклад, Renault Logan.

Кнопка бронювання

Отримання / повернення авто в неробочий час

Робочий час компанії Автооренда – 9:00 – 18:00. Якщо ви бажаєте отримати / повернути машину в інший час, необхідно буде сплатити до $20. Замовляйте доставку / повернення авто в неробочий час – ви з вами цілодобово, без вихідних, 24/7!

Цілодобова робота

Обмеження за пробігом

У залежності від того, який тарифний план ви обрали, у вас можуть бути обмеження за пробігом. Це не означає, що ви повинні запинитися, як тільки проїдете певну кількість кілометрів. Ні, просто за перепробіг необхідно буде сплатити при поверненні авто.

  • Економ тариф – 50 км/доба
  • Стандарт тариф – 200 км/доба
  • Усе включено – безлімітний пробіг

Пробіг рахується сумарно за весь період прокату. Наприклад, ви орендували авто на 10 днів, скориставшись тарифом економ. Тобто, у вас є 500 кілометрів пробігу на весь період прокату, що вже включені у вартість оренди авто. Нам усе одно, ячи проїдете ви ці 500 кілометрів за один день, чи по троху за всі 10 днів.

Зв’яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом:

Дзвоніть: +380967778989

Пишіть: order@autoprokat.net.ua

Ми завжди раді вам!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure