+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Прокат авто на вигідних умовах
Компанія «Авто Аренда» пропонує прокат автомобілів у Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську та в інших містах України без водія на дуже вигідних умовах, як для приватних, так і для корпоративних клієнтів. З кожним днем усе більше та більше людей користуються послугами автопрокату, бо це зручно, мобільно, а головне – доступно. Якщо ви приїхали з іншого міста, або у вас зламалася машина, стоїть в автосалоні на ТО або ви продали своє авто і нове придбати ще не встигли, а вам постійно потрібно пересуватися, то прокат авто у Запоріжжі просто необхідний для вас.
 
Скориставшись нашими послугами оренди авто у Запоріжжі ви отримаєте гарні умови, відмінний сервіс та найдоступніші ціни на оренду авто в Україні! ! Ми підберемо для вас відмінний варіант, котрий влаштує вас по всім параметрам, необхідним для комфортної поїздки за кермом.
 
Якщо вам знадобиться персональний водій, то ми обов’язково вам його надамо. Вам просто необхідно подзвонити до нашої компанії за телефоном: +38 096 777 89 89 та ми вам допоможемо.
 
Прокат авто – одна з найбільш необхідних та потрібних послуг на сьогоднішній день у місті Донецьк, у Харкові, у Києві, у Дніпропетровську та у Криму. Користуватися громадським транспортом довго та незручно, а в орендованій машині вам буде легко вирішувати усі ваш справи та не думати, як дістатися з однієї точки до іншої. Тому вам обов’язково потрібно звернутися до нас і ми допоможемо вирішити вашу транспортну проблему у короткий термін та на вигідних для вас умовах.
 
Усі наші автомобілі нові та у відмінному стані, вони проходять регулярне технічне обслуговування, повністю укомплектовані усім необхідним для поїздки, тому ми гарантуємо нашим клієнтам безпеку та надійність при експлуатації взятого на прокат авто. Наш кваліфікований та досвідчений персонал надасть усю необхідну вам інформацію з експлуатації та обслуговування автомобіля, який ви орендуєте у нас.
 
Також ми пропонуємо послугу – довгострокової оренди авто у Харкові, у Запоріжжі, у Києві або в іншому місті України з гарними умовами та індивідуальним підходом до кожного клієнту, як для організацій, так і для приватних осіб!
Для постійних клієнтів у нас передбачені гарні знижки!
 
Ми будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure