+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Найкращі паби Дніпра

Дніпро: найкращі паби з описом

Зібралися компанією випити після роботи? Або шукаєте місце, де провести вечір вихідного дня? Ми зібрали для вас перелік кращих пабів міста Дніпро, Україна. Кожний з них по-своєму унікальний, подає якісні напої. Обирайте будь-який та насолоджуйтесь гарним вечором у приємній компанії.



Makhnopab

Згідно дніпровській легенді на місці Makhnopab був заклад, де збиралися Махно та його солдати. Там панувала атмосфера свободи, духу революції та анархія.

Чи правда це? Історія мовчить. У нинішньому пабі Makhnopab регулярно проводять вечіркі, концерти. Тут відпочивала місцева знаменитість – Сергій Жадан, харківський письменник та поет.

Окрім алкоголю тут подають гарячі та холодні закуски, перші та м’ясні страви.

Адреса: вул. Магдебурського права, 4а

Makhnopab

 

Beerhouse

Виходячи з самої назви, паб відомий в першу чергу своїми алкогольними напоями – пивом. Вам можуть запропонувати чеські, бельгійські, ірландські та німецькі види пива. До речі, обслуговуючий персонал носить бельгійську форму. Збіг?

Варто також звернути свою увагу на закуски до пива та обов’язково спробувати дещо з них.

Немало відгуків про паб відноситься до сфери обслуговування та персоналу – більшою частиною позитивних. Приділіть вечір, щоб перевірити наскільки відгуки правдиві.

Адреса: вул. Січових Стрільців, 1а

Beerhouse

 

Банка-паб

У першу чергу відмітимо, що це не тільки паб, заклад працює у якості ресторану. Відвідувачі замовляють гарячі / холодні страви. Якщо ви не їсте м’ясо, у Банці-паб подають вегетаріанську кухню.

Це ірландський паб, увесь інтер’єр виповнений у європейському стилі.

Асортимент алкоголю: найчастіше за все замовляють пиво, вино, або віскі.

Адреса: вул. Івана Акінфієва, 5

Банка-паб

 

МОЛОКО

Молодіжний паб, один з залів оформлений у стилі «Зоряних війн».

Найбільш популярні види пива, що тут замовляють – це бельгійське, мексиканське, німецьке та ірландське. Також коктейлі тут вважаються одними з найкращих серед пабів Дніпра.

Однак, фішка пабу не тільки у цьому. Вони подають смачні бургери, різні пивні закуски.

Адреса: вул. Короленко, 3

МОЛОКО

 

Гірчиця

Головна ціль тих, хто приходить сюди не просто випити, з’їсти піцу або будь-яку іншу гарячу страву. Гірчиця – це караоке-паб, тут є різні мінусовки під ваші улюблені пісні, що ви можете заспівати разом з вашими друзями.

Різноманіття алкогольних коктейлів та піц під усім відомі мелодії – цей вечір запам’ятається вам надовго (у гарному сенсі цього слова).

Адреса: пр. Д. Яворницького, 3

Гірчиця

 

Гарно провести вам час!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure